Hy-Farm Microgreens – Ziarul de Iași

Despre noi | Povestea HY-FARM

Ne bucurăm să fim recunoscuți într-un articol de la Ziarul de Iași, care explorează parcursul nostru inovator în agricultura de microplante. Fondat de Alex Vasiu, Hy-Farm a început ca o inițiativă modestă și a crescut rapid, ajungând să aibă parteneri în toată Europa și planuri de expansiune globală.

Hy-Farm, inițiată de Alex Vasiu, este un lider emergent în domeniul agriculturii urbane. Compania a fost creată pe baza unei idei inovatoare: sisteme verticale indoor pentru cultivarea microplantelor. Aceste microplante, cunoscute pentru valoarea lor nutritivă intensă, sunt cultivate fără pământ, ceea ce le face ideale pentru medii urbane și spații limitate.

Extinderea globală și investiții

Începând cu acoperirea pieței locale, Hy-Farm a extins rapid operațiunile internaționale, ajungând să colaboreze cu peste 200 de parteneri din Europa și pregătindu-se pentru a intra pe piața din Statele Unite. Alex Vasiu a investit 200.000 de euro din fonduri proprii pentru a susține creșterea și internaționalizarea brandului. Franciza Hy-Farm, cu o investiție inițială între 8.200 și 18.000 de euro, oferă un pachet complet ce include echipamente, instruire, suport și training-uri personalizate.

Impactul și viitorul Hy-Farm

Dincolo de beneficiile culinare, microplantele Hy-Farm sunt promovate ca o soluție sustenabilă și profitabilă în industria alimentară. Pe măsură ce piața globală devine din ce în ce mai conștientă de importanța alimentației sănătoase, Hy-Farm se poziționează ca un pionier în oferirea de soluții inovatoare și ecologice. Cu planuri de expansiune în noi piețe și îmbunătățirea continuă a sistemelor de cultivare, viitorul pare strălucitor pentru Hy-Farm și partenerii săi.

Puteți descoperi mai multe despre cum Hy-Farm a reușit să se adapteze și să prospere chiar și în perioade de criză, cum ar fi pandemia, în care multe alte afaceri au regresat. Antreprenorul Alex Vasiu subliniază importanța adaptabilității și a inovației continue în afaceri.

Vă invităm să citiți articolul complet pe site-ul Ziarului de Iași pentru a afla cum acest business continuă să redefinească peisajul agriculturii urbane și să inspire antreprenori din întreaga lume. Citeste mai mult aici.

Share on:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
× WhatsApp