Propria afacere cu microplante

Hy-Farm Microgreens este unica echipă care vă poate ajuta să obțineți independență financiară, cu o activitate part-time sau full-time, grație unui produs unic, premium, indiferent de anotimp sau de condițiile meteo, cu un consum minim de apă și energie electrică. Tot ce aveți nevoie este o încăpere de minimum 8 – 10 m2 în care să se poată menține o temperatură de 20 – 22 °C și o umiditate relativă de 30 – 45% RH.

Hy-Farm Microgreens

kit complet de creștere microplante

capacitate de până la 700 de caserole

creștere rapidă și consum redus de curent

sistem gata asamblat și pregătit de utilizare

poate fi poziționat în orice încăpere

5/5

Alexandra Munteanu

Manager

Recomand ideea oferita de Hy-Farm ptr timp și independenta, ptr suportul constant, ptr experienta împărtășită. Am o activitate noua, nu am o experienta vasta dar pot sa spun ca e genul de activitate care te bucura ptr ca vezi plantele cum cresc, relaționezi cu un mediu plăcut, și ai timp sa te ocupi și de tine.

Busines-ul cu microplante

Această afacere cu microplante te va ajuta să ai un profit satisfăcător dar și constant pe tot parcursul anului. Amortizarea investiției se face în maximum 3 luni și jumătate iar pierderile sunt 0! Strategia noastră de business este foarte bine pusă la punct, astfel colaboratorii noștri vând că să producă, nu produc că să vândă. De asemenea, te poți bucura de o afacere în care nu este obligatoriu să ai angajați. Te poți ocupa doar tu și asta part-time, în paralel cu altă activitate. 

Franciza cu microplante este una atipică. Cel care ia decizia de a începe această afacere se va bucura de un business fără reguli și fără redevențe. Pașii sunt simpli și oricine i-ar putea urma pentru a deveni antreprenor. Tot ce trebuie să faci este să ne ceri toate detaliile, astfel încât totul să fie foarte bine înțeles, după care echipa noastră se va ocupa de tot, în timp ce tu trebuie doar să cooperezi.

Un alt aspect definitoriu al francizei cu microplante este faptul că vei putea obține un produs unic pentru clienții tăi, datorită tehnologiei noastre și a modului propriu de producție. În urma cercetării făcute de noi, avem secrete în producție pentru a obține un produs unic. Tu poți beneficia  de avantajul acesta, pe lângă tehnologia avansată de producție, iar aici amintim de sistemul de producție automatizat cu iluminat artificial, ventilare și irigare.

Este potrivit dacă:

200 de francize
în toată EUROPA

 Fiecare franciză Hy-Farm Microgreens este mai mult decât un punct de vânzare; este un centru de comunitate, unde pasiunea pentru sănătate și sustenabilitate se întâlnește cu angajamentul pentru excelență. Mulțumim fiecărui partener de franciză pentru că a adus viziunea Hy-Farm în comunitățile lor și pentru că a contribuit la o lume mai bună.

FRANCIZA CU MICROPLANTE

PACHETUL HY-FARM Microgreens

Pachetul de franciză HY-FARM MICROGREENS reprezintă o oportunitate de afaceri inovatoare și sustenabilă, proiectată pentru antreprenorii care doresc să intre pe piața în creștere a microplantelor. 

Sistem hidroponic automatizat reprezintă un element important din pachetul de franciză, care are rolul principal de a susține și a crește microplantele în cel mai corect mod, astfel încât produsul final, pe care tu îl vei avea, să fie de cea mai înaltă calitate. Totodată acesta eficientizează procesul de cereștere al microplantelor și reduce din munca fizică și din timpul tău alocat pentru această activitate, oferindu-ți astfel parte de timp liber pe care să îl dedici altor activități sau chiar relaxării. Echipamentul este conceput din materiale premium, comandate de la furnizori de top din toată lumea, astfel încât modul de utilizare al sistemului și procesul de producție să fie unul la îndemâna oricui.

În componența echipamentului intră accesorii și materiale care ajută la creșterea microplantelor (pulverizator, sită, raft de germinare, bazin pentru alimentarea cu apă, prize programabile, pompă de apă, fertilizator, tăvi de creștere, furtune, distribuitor, led-uri, ventilatoare, termo-hidro-metru, găletușe de hidratare ), dar și materie primă și alte materiale utile pentru livrarea produsului final (5 sortimente de semințe, substrat 1000 buc., cutii Hy-Farm de livrare, caserole 1000 buc.).

Sesiunile de instruire sunt poate cea mai de preț componentă din pachetul de franciză oferit, sesiunile de instruire reprezintă toți pașii și toată informația pe care trebuie să le știi ca și partener Hy-Farm, pentru a avea siguranța că pășești cu dreptul în dezvoltarea acestui business.  Sesiunile de instruire semnifică într-un cuvânt tot „Know-How-ul” pe care Hy-Farm Microgreens îl deține în urma experienței acumulate, în urma cercetărilor făcute de-a lungul timpului, în urma îmbunătățirilor aduse constant și nu în ultimul rând, datorită celor peste 200 de parteneri pe care îi avem la nivel internațional, care au contribuit de asemenea prin feedback-ul lor la evoluția a tot ce se oferă în conceptul Hy-Farm la momentul actual.

Instruirea partenerilor noștri constă în învățarea tuturor etapelor care stau la baza progresului afacerii, de la producția microplantelor, până la procesul de vânzare și de creare a marketing-ului propriu. Pentru aceste sesiuni de învătare ai posibilitatea de a avea acces nelimitat la o platformă de învătare, unde orice partener se poate pregăti constant în a fi producător de microplante profesionist.

Deoarece procesul de a deveni cu adevărat producător de microplante necesită „șlefuire”, în pachetul de franciză se regăsește o perioadă de consiliere care are rolul de a perfecționa fiecare dintre etapele de instruire. În cele 3 luni de consiliere tu ai posibilitatea de a comunica constant cu echipa Hy-Farm, pentru un feedback real și concis, care să poată să te ducă la o dezvoltare mai rapidă și mai corectă a afacerii și totodată de a reuși să faci o recuperare a investiției în cel mai scurt timp posibil. Pentru a avea un progres cât mai bun, partenerilor li se cer constant imagini cu producția lor, feedback în urma procesului de vânzare și li se oferă și diferite sfaturi și strategii care să se potrivească cu direcția în care merge afacerea.

Pentru elementele sistemului de producție cât și pentru accesoriile ce compun pachetul fizic se oferă garanție pe o perioada de 12 luni, prin care se atestă faptul că în toata această perioadă, orice defecțiune care apare la produsele pe care le primești, vor fi înlocuite de către Hy-Farm Microgreens. Această garanție constituie termenul legal în conformitate cu legea, însă din experiențele cu cei peste 200 de parteneri, elementele ce formează  pachetul fizic de franciză, nu au prezentat defecțiuni sau alte probleme nici înainte, nici după perioada legală de garanție, ceea ce confirmă calitatea materialelor utilizate. Cu toate acestea, în cazul în care întâmpini o astfel de problemă, ai siguranța înlocuirii elementului defect.

Serviciile extra reprezintă unul din plusurile pe care HY-FARM le are față de alți competitori. Suntem într-o continuă dezvoltare si muncim constant în a ajuta partenerii noștri să aibă un business de succes. De aceea poți avea acces la oricare dintre serviciile extra pe care le oferim astfel încât să poți practica această afacere în cel mai bun și mai corect mod posibil.

* 0% redevențe la achiziționarea francizei

Afacerea ta la cheie

Ce conține franciza Hy-Farm

Hy-Farm Microgreens este unica echipa care va poate ajuta să obțineți independență financiară, cu o activitate part-time sau full-time, grație unui produs unic, premium, indiferent de anotimp sau de condițiile meteo, cu un consum minim de apa și energie electrică. Tot ce aveți nevoie este o încăpere de minimum 8 – 10 m2 în care să se poată menține o temperatură de 20 – 22°C și o umiditate relativa de 30-45% RH.

 

Toate echipamentele și accesoriile (tăvițe și găletușe pentru hidratarea semințelor și a substratului, cântar pentru semințe, pulverizator, seringi pentru dozarea soluției de fertilizare și dezinfectare, raft pentru germinare și creștere inițială, sita, prize programabile, termometru/higrometru) necesare creșterii și dezvoltării Microgreens.
4 sesiuni de instruire (2x Producție, 1x Marketing, 1x Vânzări).
Pachet digital ( +1500 Euro plus tva) - Opțional
Consultanță pentru încă 3 luni de la începerea activității.
Materie primă pentru 1000 de caserole (caserole, substrat din fibră de iută 100% naturală, 5 sortimente de semințe, fertilizator, ambalaj pentru livrare).
Despre noi | Povestea HY-FARM
Garanție 12 luni pentru cele menționate mai sus.
Despre noi | Povestea HY-FARM

PArteneri Hy-Farm

Consultanță garantată.
Suntem alături de tine.

Odată achiziționat pachetul complet de creștere al microplantelor, echipa noastră îți va oferi totul de la A la Z astfel încât visul tău să devină realitate, iar tu să ai un real succes în lumea antreprenorilor.

Alături de Hy-Farm poți să vinzi ca să produci și mai multe microplante!

Sistemul de creștere al microplantelor are un consum redus de apă, cu 95% mai mic față de producția convențională, iar consumul energetic este optim.

× WhatsApp