Devino antreprenor cu Franciza Hy-Farm,

Afacerea ta la cheie cu doar 8200€ (TVA inclus)

Pentru producția microplantelor

Dacă îți dorești o afacere sigură, cu investiții mici, împreună cu toate secretele ei pentru reușită, ai ajuns în locul potrivit

Ce sunt microplantele?

Ce ai nevoie pentru a începe producția de microplante?

Pentru începerea acestui business este nevoie să se pună la dispoziție urmatoarele:

O încapere de minimum 8-10m2

Aer conditionat pentru menținerea temperaturii la 20-22*C

Dezumidificator de camera (24L/zi)

Echipamentele și accesoriile necesare creșterii și dezvoltării microplantelor(incluse gratuit la achizitionarea francizei)

Materia primă pentru caserole (inclusa gratuit la achizitionarea francizei)

200 de francize
în toată EUROPA

Fiecare franciză Hy-Farm Microgreens este mai mult decât un punct de vânzare; este un centru de comunitate, unde pasiunea pentru sănătate și sustenabilitate se întâlnește cu angajamentul pentru excelență. Mulțumim fiecărui partener de franciză pentru că a adus viziunea Hy-Farm în comunitățile lor și pentru că a contribuit la o lume mai bună.

Ce vei primi în pachetul de franciză?

Pachetul de franciză HY-FARM MICROGREENS reprezintă o oportunitate de afaceri inovatoare și sustenabilă, proiectată pentru antreprenorii care doresc să intre pe piața în creștere a microplantelor. 

Sistem hidroponic automatizat reprezintă un element important din pachetul de franciză, care are rolul principal de a susține și a crește microplantele în cel mai corect mod, astfel încât produsul final, pe care tu îl vei avea, să fie de cea mai înaltă calitate. Totodată acesta eficientizează procesul de cereștere al microplantelor și reduce din munca fizică și din timpul tău alocat pentru această activitate, oferindu-ți astfel parte de timp liber pe care să îl dedici altor activități sau chiar relaxării. Echipamentul este conceput din materiale premium, comandate de la furnizori de top din toată lumea, astfel încât modul de utilizare al sistemului și procesul de producție să fie unul la îndemâna oricui.

În componența echipamentului intră accesorii și materiale care ajută la creșterea microplantelor (pulverizator, sită, raft de germinare, bazin pentru alimentarea cu apă, prize programabile, pompă de apă, fertilizator, tăvi de creștere, furtune, distribuitor, led-uri, ventilatoare, termo-hidro-metru, găletușe de hidratare ), dar și materie primă și alte materiale utile pentru livrarea produsului final (5 sortimente de semințe, substrat 1000 buc., cutii Hy-Farm de livrare, caserole 1000 buc.).

Sesiunile de instruire sunt poate cea mai de preț componentă din pachetul de franciză oferit, sesiunile de instruire reprezintă toți pașii și toată informația pe care trebuie să le știi ca și partener Hy-Farm, pentru a avea siguranța că pășești cu dreptul în dezvoltarea acestui business.  Sesiunile de instruire semnifică într-un cuvânt tot „Know-How-ul” pe care Hy-Farm Microgreens îl deține în urma experienței acumulate, în urma cercetărilor făcute de-a lungul timpului, în urma îmbunătățirilor aduse constant și nu în ultimul rând, datorită celor peste 200 de parteneri pe care îi avem la nivel internațional, care au contribuit de asemenea prin feedback-ul lor la evoluția a tot ce se oferă în conceptul Hy-Farm la momentul actual.

Instruirea partenerilor noștri constă în învățarea tuturor etapelor care stau la baza progresului afacerii, de la producția microplantelor, până la procesul de vânzare și de creare a marketing-ului propriu. Pentru aceste sesiuni de învătare ai posibilitatea de a avea acces nelimitat la o platformă de învătare, unde orice partener se poate pregăti constant în a fi producător de microplante profesionist.

Deoarece procesul de a deveni cu adevărat producător de microplante necesită „șlefuire”, în pachetul de franciză se regăsește o perioadă de consiliere care are rolul de a perfecționa fiecare dintre etapele de instruire. În cele 3 luni de consiliere tu ai posibilitatea de a comunica constant cu echipa Hy-Farm, pentru un feedback real și concis, care să poată să te ducă la o dezvoltare mai rapidă și mai corectă a afacerii și totodată de a reuși să faci o recuperare a investiției în cel mai scurt timp posibil. Pentru a avea un progres cât mai bun, partenerilor li se cer constant imagini cu producția lor, feedback în urma procesului de vânzare și li se oferă și diferite sfaturi și strategii care să se potrivească cu direcția în care merge afacerea.

Pentru elementele sistemului de producție cât și pentru accesoriile ce compun pachetul fizic se oferă garanție pe o perioada de 12 luni, prin care se atestă faptul că în toata această perioadă, orice defecțiune care apare la produsele pe care le primești, vor fi înlocuite de către Hy-Farm Microgreens. Această garanție constituie termenul legal în conformitate cu legea, însă din experiențele cu cei peste 200 de parteneri, elementele ce formează  pachetul fizic de franciză, nu au prezentat defecțiuni sau alte probleme nici înainte, nici după perioada legală de garanție, ceea ce confirmă calitatea materialelor utilizate. Cu toate acestea, în cazul în care întâmpini o astfel de problemă, ai siguranța înlocuirii elementului defect.

Serviciile extra reprezintă unul din plusurile pe care HY-FARM le are față de alți competitori. Suntem într-o continuă dezvoltare si muncim constant în a ajuta partenerii noștri să aibă un business de succes. De aceea poți avea acces la oricare dintre serviciile extra pe care le oferim astfel încât să poți practica această afacere în cel mai bun și mai corect mod posibil.

Recenziile video

Alboeini Anwar

Hy-Farm Craiova

Rulează videoul

Roua Microgreens

Hy-Farm Timișoara

Rulează videoul

Capacitate de producție de până la 8.400€ în 30 de zile

Interviu Hy-Farm la Ziarul Financiar

"Alex Vasiu s-a reîntors în ţară şi a creat Hy-Farm, o minifermă pentru acasă care vinde sisteme verticale indoor pentru producţia de microplante. „Vrem să ajungem la 100 de parteneri la final de an“

Discută cu un consultant și află mai multe detalii despre sistemul de franciză

După completarea formularului de mai jos unul din reprezentanții noștri se va ocupa de toate detaliile unei colaborări reușite!

© Copyright 2024. Toate drepturile rezervate.

FAQ

Cele mai frecvente întrebări​.

Microplantele sunt plante tinere, comestibile, care se obțin prin creșterea rapidă și recoltarea timpurie a semințelor de legume, plante aromatice și alte plante comestibile. Ele sunt caracterizate prin frunzele și tulpinile lor delicate, sub forma unor microplante verzi și colorate.


Microplantele sunt cultivate într-un mediu controlat, cum ar fi în ghivece sau tăvițe, utilizând sol sau substraturi speciale, și sunt expuse la lumină pentru a stimula creșterea frunzelor verzi. Perioada de creștere a microplantelor este scurtă, de obicei între 7 și 21 de zile, în funcție de tipul de plantă.

Microplantele sunt folosite în principal în industria culinară pentru a adăuga un plus de culoare, textură și gust preparatelor. Ele sunt folosite ca ingrediente decorative și aromatice într-o varietate de mâncăruri, inclusiv salate, sandwich-uri, supe, sosuri și garnituri. Iată câteva utilizări comune ale microgreens-urilor:

• Decorarea și garnisirea mâncărurilor

• Adăugarea de arome intense

• Supliment nutritiv

• Salate

• Sandvișuri și wrap-uri

• Sosuri și dressing-uri.

 

Creșterea microgreens este un proces simplu și distractiv care poate fi realizat în interior, în orice moment al anului. Iată pașii de bază pentru a crește microgreens:

• Alege semințele potrivite;
Alege un recipient potrivit;
Umple recipientul cu cubstrat;
Seamănă semințele;
Umidifică substratul;
Crează un mediu propice pentru germinare;
Menține temperatura și lumina potrivite;
Îndepărtează capacul;

Alegerea spațiului ideal pentru producție reprezintă un detaliu care permite multă flexibilitate. Este suficient să atingem parametri optimi necesari producerii microplantelor pentru a beneficia de ce mai înaltă calitate.


• O încăpere de 8-10m2, un mediu curat, o temperatură constantă între 20 – 22 grade Celsius și umiditate relativă, între 30 – 45 %, semnifică idealul pentru creșterea acestora.
• Sursă de energie electrică pentru alimentarea iluminării LED, a ventilației și a irigării sistemului Hy-Farm Microgreens furnizat. (consum zilnic la capacitate maximă, de 12 kwh)
• Sursa de apă (rețea) în apropiere (consum lunar de sub 1m3).

Microplantele și plantele mature sunt stadii diferite de dezvoltare ale unei plante. Iată câteva aspect importante:


• Dimensiune: Microplantele sunt plantele în stadiul incipient de dezvoltare, când sunt încă mici în dimensiune.
• Structură: Microplantele sunt adesea formate din una sau două frunze embrionare și o mică tulpină, fără ramificații complexe..
• Funcții și capacități: Microplantele sunt în general fragile și pot avea nevoie de condiții speciale pentru a supraviețui și a crește, precum medii de cultură sau suport mecanic.
• Cerințe de întreținere: Microplantele au adesea cerințe specifice de iluminare, temperatură și umiditate, care trebuie controlate cu atenție pentru a le asigura creșterea și dezvoltarea adecvată..
• Utilizare: Microplantele pot fi utilizate în cercetare, în producția de răsaduri sau în industria alimentară ca ingrediente pentru salate sau preparate culinare.

Durata de viață a microplantelor poate varia în funcție de specia specifică și de condițiile de creștere. În general, microplantele sunt recoltate și consumate înainte să ajungă la maturitate completă. Astfel, nu sunt menite să trăiască și să se dezvolte pe termen lung ca plante mature. Acestea totuși rezistă și 7 zile fără probleme, daca sunt respectate condițiile de depozitare.

Există o gamă foarte variată, pentru a putea satisface orice gust. Sunt peste 30 de sortimente de microplante. Printre cele mai cunoscute microplante întâlnim: mazărea, fasolea, broccoli, ridichea, rucola, busuiocul, cimbrul, șofranul, coriandrul, amarantul roșu, etc.

Dacă îti dorești sa începi o afacere cu toate rețetele ei de succes, franciza Hy-Farm este alegerea potrivita. Pentru a obtine franciza este nevoie de dorința de a deveni producator de microplante, de implicare si de deschidere către a învăta noi lucruri noi într-o nișă cu totul nouă. Pachetul de franciză este în valoare de 8200€ cu TVA inclus.

  • Toate echipamentele și accesoriile (tăvițe și găletușe pentru hidratarea semințelor și a substratului, cântar pentru semințe, pulverizator, seringi pentru dozarea soluției de fertilizare și dezinfectare, raft pentru germinare și creștere inițială, sita, prize programabile, termometru/higrometru) necesare creșterii și dezvoltării Microgreens.
  • Sesiuni de instruire
  • Consultanță pentru încă 3 luni de la începerea activității.
  • Materie primă pentru 1000 de caserole (caserole, substrat din fibră de iută 100% naturală, 5 sortimente de semințe, fertilizator, ambalaj pentru livrare).
  • Garanție 12 luni pentru cele menționate mai sus.

Este foarte important ca pe lângă pachetul primit la achizitionarea francizei Hy-Farm să aveți și următoarele:


• Încăpere de minimum 8 – 10m2
• Aer condiționat pentru menținerea temperaturii la 20-22*C
• Dezumidificator de cameră (24L / zi)
• Implicare, dăruire, pasiune

Unul din motivele succesului pe care noi îl garantăm are legătură directă cu aprovizionarea viitoare cu materiale de calitate superioară pe care noi le vom furniza negreșit, clienților noștri.

Microplantele sunt folosite în principal de către bucătari profesioniști, chefi și restaurante de top pentru a adăuga o notă de prospețime, culoare și arome intense preparatelor culinare. Acestea sunt utilizate și de către pasionații de gastronomie acasă, care doresc să aducă în farfurie o varietate de arome și nutrienți.


De asemenea, microplantele sunt apreciate de consumatorii preocupați de alimentația sănătoasă și de tendințele din domeniul alimentar. Ele sunt folosite în salate, sandvișuri, supe, smoothie-uri și alte feluri de mâncare pentru a le îmbunătăți gustul și aspectul estetic.

Oferim piață de desfacere însă, indirect. Noi vom fi mereu oamenii din spatele producătorului, pentru a-i spune pas cu pas ce trebuie făcut. Strategia noastră de vânzări și de marketing a ajutat alți peste 100 de producători să își facă portofoliul de clienți în maximum 1 lună jumătate. Dacă partenerul nostru are încredere în noi și urmează întocmai pașii explicați de către noi, succesul este garantat. Noi spunem cu cine trebuie să vorbească, ce să vorbească, cu ce microplante trebuie să meargă, când ii face follow up, regândim strategii aplicate direct pe nevoia clientului etc. Practic vom face echipă în această direcție, însă cel mai important este ca producătorul local să se facă văzut și în același timp să facă vedete, produsele, în zona sa. Produsul are experiența necesară pentru a se vinde singur.

Nu vom produce niciodată dacă nu vom avea cerere. Întotdeauna vom produce strict pe baza de comandă, astfel încât produsele să fie livrate imediat ce sunt gata de consum. În felul acesta oferim pe piață, microplante premium iar noi evităm pierderile.

Se poate funcționa cu orice formă juridică: SRL, PFA, II, CERTIFICAT PRODUCATOR.
SRL-ul în schimb, reprezintă forma cea mai potrivită pentru activitatea pe care o desfășori, deoarece:


• este simplu și ieftin de înființat
• îți permite să aplici pentru mai multe coduri CAEN
• microplantele aduc un profit mare, iar până la cifra de afaceri de 300.000 RON anual se impozitează cu doar 1% din venit.
• din experiența acumulată, între 70-90% din clienții cu care vei lucra vor fi SRL-uri.

Trebuie doar să deschizi un SRL dacă nu ai deja unul sau orice altă formă juridică. Se activează două coduri CAEN și asta este tot! Vei primi de la noi un certificat și o declarație de conformitate care atestă că veți produce un aliment conform Normelor Europene.

Conceptul Hy-Farm Microgreens este gândit să îți ofere prilejul de a nu depinde de angajați. Ai nevoie doar de un contabil care să te ajute cu declarațiile lunare, iar acesta implică un cost între 250-400 RON / lună. Activitatea o poți face doar tu. În cazul unui singur sistem la capacitate maximă, timpul necesar alocat este de maximum 20 de ore /săptămână (intre 3-5 h/zi). Cu un program de 40 h / săptămână, poți desfășura activitatea cu până la 3 echipamente simultan. Echipa Hy-Farm Microgreens îți stă la dispoziție cu tot ceea ce este necesar pentru a reuși.

Probabilitatea de a nu va merge afacerea este aproape nulă. Atâta timp cât va exista interes și din partea dumneavoastră și veți urma îndeaproape sfaturile noastre și pașii pe care-i dezvăluim noi, reușita este garantată, drept exemplu sunt alte peste 80 de francize de succes. Interesul va exista de ambele părți, drept urmare nu veți fi singur în această călătorie. Politica nu ne-ar permite să returnați echipamentul tocmai din această cauză, că este în atribuția noastră să vă ajutăm nu doar să va meargă afacerea cu un echipament, ci să ajungeți în scurt timp să îl extindeți și să cumpărați un al doilea echipament. Dacă afacerea dvs. merge, atunci și a noastră merge pentru că veți consuma materie primă.

Pentru mai multe informații accesați site-ul www.hy-farm.com, unde puteți regăsi structurat mult mai multe detalii, iar pentru a intra în contact cu colegii noștrii accesați formularul de contact din interiorul site-ului sau ne puteti scrie pe paginile de Facebook, Instagram sau Linkedin. Asteptam cu nerăbdare să colaborăm!

× WhatsApp