Devino ambasador
Hy-Farm

Fii parte din familia Hy-Farm!

Fiind ambasador Hy-Farm, vei avea oportunitatea să te implici activ în promovarea unei culturi sustenabile și de a iniția proiecte inovative care vor juca un rol important în promovarea mesajului nostru.

0
ani de
experiență
Despre noi

Franciza cu microplante

Hy-Farm Microgreens este unica echipă care vă poate ajuta să obțineți independență financiară, cu o activitate part-time sau full-time, grație unui produs unic, premium, indiferent de anotimp sau de condițiile meteo, cu un consum minim de apă și energie electrică.

Hy-Farm Microgreens
Ambasador HY-FARM

Ce înseamnă să fii ambasador Hy-Farm?

A fi ambasador Hy-Farm te poziționează la intersecția dintre pasiunea pentru un stil de viață sustenabil și dorința de a beneficia de un extra venit din activitatea practicată. Reprezintă o oportunitate de a câștiga bani în plus prin comisioane atrăgătoare, în funcție de efortul și implicarea ta în promovarea și vânzarea conceptului Hy-Farm.

Deținem experiența a celor peste 200 de parteneri la nivel internațional.

Peste 200 de parteneri
De ce să devii Ambasador Hy-Farm?

01

Ai oportunitatea de a desfășura această activitate de oriunde din lume, în confortul propriu, astfel încât să fii cât mai eficient.

Posibilitatea de a câștiga bani în plus prin comisioanele din vânzări, oferind oportunitatea de a transforma activitatea  într-o sursă de venit.

02

Ca ambasador Hy-Farm, poți îmbina munca, cu viața ta de zi cu zi, fără stres. Tu decizi când și cât vrei să te implici

03

Ai șansa de a atinge  obiectivele propuse și de a-ți dezvolta abilitățile de comunicare, vânzări și marketing.

04

Dacă ai abilități excelente de comunicare, ești orientat către rezultate și îți dorești să îți suplimentezi veniturile lunare, dă-ne un semn:

× WhatsApp