Devino Antreprenor Cu Franciza Hy-Farm, Afacerea Ta La Cheie Cu Doar 7000€ (TVA inclus) Pentru Productia Microplantelor
Daca iti doresti o afacere sigura, cu investitii mici, impreuna cu toate secretele ei pentru reusita, ai ajuns in locul potrivit
Ce sunt microplantele
Ce ai nevoie pentru a incepe productia de microplante

Pentru inceperea acestui business este nevoie sa se puna la dispozitie urmatoarele:

O incapere de minimum 8-10m2

Aer conditionat pentru mentinerea temperaturii la 20-22*C

Dezumidificator de camera (24L/zi)

Echipamentele si accesoriile necesare cresterii si dezvoltarii Microgreens (incluse gratuit la achizitionarea francizei)

Materia prima pentru caserole (inclusa gratuit la achizitionarea francizei)

Capacitate de productie de pana la 8400€ in 30 de zile
Ce contine franciza HyFarm – Afacerea ta la cheie
Interviu HyFarm la Ziarul Financiar

"Alex Vasiu s-a reîntors în ţară şi a creat Hy-Farm, o minifermă pentru acasă care vinde sisteme verticale indoor pentru producţia de microplante. „Vrem să ajungem la 100 de parteneri la final de an“

Discută cu un consultant si afla mai multe detalii despre sistemul de franciza

Dupa completarea formularului de mai jos unul din reprezentatii nostri se va ocupa de toate detaliile unei colaborari reusite!

Pret franciza: 7000€ TVA inclus
© Copyright 2022. Toate drepturile rezervate.

FAQ

Cele mai frecvente întrebări​.

Microplantele sunt plante tinere, comestibile, care se obțin prin creșterea rapidă și recoltarea timpurie a semințelor de legume, plante aromatice și alte plante comestibile. Ele sunt caracterizate prin frunzele și tulpinile lor delicate, sub forma unor microplante verzi și colorate.


Microplantele sunt cultivate într-un mediu controlat, cum ar fi în ghivece sau tăvițe, utilizând sol sau substraturi speciale, și sunt expuse la lumină pentru a stimula creșterea frunzelor verzi. Perioada de creștere a microplantelor este scurtă, de obicei între 7 și 21 de zile, în funcție de tipul de plantă.

Microplantele sunt folosite în principal în industria culinară pentru a adăuga un plus de culoare, textură și gust preparatelor. Ele sunt folosite ca ingrediente decorative și aromatice într-o varietate de mâncăruri, inclusiv salate, sandwich-uri, supe, sosuri și garnituri. Iată câteva utilizări comune ale microgreens-urilor:

• Decorarea și garnisirea mâncărurilor

• Adăugarea de arome intense

• Supliment nutritiv

• Salate

• Sandvișuri și wrap-uri

• Sosuri și dressing-uri.

 

Creșterea microgreens este un proces simplu și distractiv care poate fi realizat în interior, în orice moment al anului. Iată pașii de bază pentru a crește microgreens:

• Alege semințele potrivite;
Alege un recipient potrivit;
Umple recipientul cu cubstrat;
Seamănă semințele;
Umidifică substratul;
Crează un mediu propice pentru germinare;
Menține temperatura și lumina potrivite;
Îndepărtează capacul;

Alegerea spațiului ideal pentru producție reprezintă un detaliu care permite multă flexibilitate. Este suficient să atingem parametri optimi necesari producerii microplantelor pentru a beneficia de ce mai înaltă calitate.


• O încăpere de 8-10m2, un mediu curat, o temperatură constantă între 20 – 22 grade Celsius și umiditate relativă, între 30 – 45 %, semnifică idealul pentru creșterea acestora.
• Sursă de energie electrică pentru alimentarea iluminării LED, a ventilației și a irigării sistemului Hy-Farm Microgreens furnizat. (consum zilnic la capacitate maximă, de 12 kwh)
• Sursa de apă (rețea) în apropiere (consum lunar de sub 1m3).

Microplantele și plantele mature sunt stadii diferite de dezvoltare ale unei plante. Iată câteva aspect importante:


• Dimensiune: Microplantele sunt plantele în stadiul incipient de dezvoltare, când sunt încă mici în dimensiune.
• Structură: Microplantele sunt adesea formate din una sau două frunze embrionare și o mică tulpină, fără ramificații complexe..
• Funcții și capacități: Microplantele sunt în general fragile și pot avea nevoie de condiții speciale pentru a supraviețui și a crește, precum medii de cultură sau suport mecanic.
• Cerințe de întreținere: Microplantele au adesea cerințe specifice de iluminare, temperatură și umiditate, care trebuie controlate cu atenție pentru a le asigura creșterea și dezvoltarea adecvată..
• Utilizare: Microplantele pot fi utilizate în cercetare, în producția de răsaduri sau în industria alimentară ca ingrediente pentru salate sau preparate culinare.

Durata de viață a microplantelor poate varia în funcție de specia specifică și de condițiile de creștere. În general, microplantele sunt recoltate și consumate înainte să ajungă la maturitate completă. Astfel, nu sunt menite să trăiască și să se dezvolte pe termen lung ca plante mature. Acestea totuși rezistă și 7 zile fără probleme, daca sunt respectate condițiile de depozitare.

Există o gamă foarte variată, pentru a putea satisface orice gust. Sunt peste 30 de sortimente de microplante. Printre cele mai cunoscute microplante întâlnim: mazărea, fasolea, broccoli, ridichea, rucola, busuiocul, cimbrul, șofranul, coriandrul, amarantul roșu, etc.

Dacă îti dorești sa începi o afacere cu toate rețetele ei de succes, franciza Hy-Farm este alegerea potrivita. Pentru a obtine franciza este nevoie de dorința de a deveni producator de microplante, de implicare si de deschidere către a învăta noi lucruri noi într-o nișă cu totul nouă. Pachetul de franciză este în valoare de 7000€/8000€ cu TVA inclus.

  • Toate echipamentele și accesoriile (tăvițe și găletușe pentru hidratarea semințelor și a substratului, cântar pentru semințe, pulverizator, seringi pentru dozarea soluției de fertilizare și dezinfectare, raft pentru germinare și creștere inițială, sita, prize programabile, termometru/higrometru) necesare creșterii și dezvoltării Microgreens.
  • Sesiuni de instruire
  • Pachet digital ( +1500 Euro plus tva) – Opțional
  • Consultanță pentru încă 3 luni de la începerea activității.
  • Materie primă pentru 1000 de caserole (caserole, substrat din fibră de iută 100% naturală, 5 sortimente de semințe, fertilizator, ambalaj pentru livrare).
  • Garanție 12 luni pentru cele menționate mai sus.

Este foarte important ca pe lângă pachetul primit la achizitionarea francizei Hy-Farm să aveți și următoarele:


• Încăpere de minimum 8 – 10m2
• Aer condiționat pentru menținerea temperaturii la 20-22*C
• Dezumidificator de cameră (24L / zi)
• Implicare, dăruire, pasiune

Unul din motivele succesului pe care noi îl garantăm are legătură directă cu aprovizionarea viitoare cu materiale de calitate superioară pe care noi le vom furniza negreșit, clienților noștri.

Microplantele sunt folosite în principal de către bucătari profesioniști, chefi și restaurante de top pentru a adăuga o notă de prospețime, culoare și arome intense preparatelor culinare. Acestea sunt utilizate și de către pasionații de gastronomie acasă, care doresc să aducă în farfurie o varietate de arome și nutrienți.


De asemenea, microplantele sunt apreciate de consumatorii preocupați de alimentația sănătoasă și de tendințele din domeniul alimentar. Ele sunt folosite în salate, sandvișuri, supe, smoothie-uri și alte feluri de mâncare pentru a le îmbunătăți gustul și aspectul estetic.

Oferim piață de desfacere însă, indirect. Noi vom fi mereu oamenii din spatele producătorului, pentru a-i spune pas cu pas ce trebuie făcut. Strategia noastră de vânzări și de marketing a ajutat alți peste 100 de producători să își facă portofoliul de clienți în maximum 1 lună jumătate. Dacă partenerul nostru are încredere în noi și urmează întocmai pașii explicați de către noi, succesul este garantat. Noi spunem cu cine trebuie să vorbească, ce să vorbească, cu ce microplante trebuie să meargă, când ii face follow up, regândim strategii aplicate direct pe nevoia clientului etc. Practic vom face echipă în această direcție, însă cel mai important este ca producătorul local să se facă văzut și în același timp să facă vedete, produsele, în zona sa. Produsul are experiența necesară pentru a se vinde singur.

Nu vom produce niciodată dacă nu vom avea cerere. Întotdeauna vom produce strict pe baza de comandă, astfel încât produsele să fie livrate imediat ce sunt gata de consum. În felul acesta oferim pe piață, microplante premium iar noi evităm pierderile.

Se poate funcționa cu orice formă juridică: SRL, PFA, II, CERTIFICAT PRODUCATOR.
SRL-ul în schimb, reprezintă forma cea mai potrivită pentru activitatea pe care o desfășori, deoarece:


• este simplu și ieftin de înființat
• îți permite să aplici pentru mai multe coduri CAEN
• microplantele aduc un profit mare, iar până la cifra de afaceri de 300.000 RON anual se impozitează cu doar 1% din venit.
• din experiența acumulată, între 70-90% din clienții cu care vei lucra vor fi SRL-uri.

Trebuie doar să deschizi un SRL dacă nu ai deja unul sau orice altă formă juridică. Se activează două coduri CAEN și asta este tot! Vei primi de la noi un certificat și o declarație de conformitate care atestă că veți produce un aliment conform Normelor Europene.

Conceptul Hy-Farm Microgreens este gândit să îți ofere prilejul de a nu depinde de angajați. Ai nevoie doar de un contabil care să te ajute cu declarațiile lunare, iar acesta implică un cost între 250-400 RON / lună. Activitatea o poți face doar tu. În cazul unui singur sistem la capacitate maximă, timpul necesar alocat este de maximum 20 de ore /săptămână (intre 3-5 h/zi). Cu un program de 40 h / săptămână, poți desfășura activitatea cu până la 3 echipamente simultan. Echipa Hy-Farm Microgreens îți stă la dispoziție cu tot ceea ce este necesar pentru a reuși.

Probabilitatea de a nu va merge afacerea este aproape nulă. Atâta timp cât va exista interes și din partea dumneavoastră și veți urma îndeaproape sfaturile noastre și pașii pe care-i dezvăluim noi, reușita este garantată, drept exemplu sunt alte peste 80 de francize de succes. Interesul va exista de ambele părți, drept urmare nu veți fi singur în această călătorie. Politica nu ne-ar permite să returnați echipamentul tocmai din această cauză, că este în atribuția noastră să vă ajutăm nu doar să va meargă afacerea cu un echipament, ci să ajungeți în scurt timp să îl extindeți și să cumpărați un al doilea echipament. Dacă afacerea dvs. merge, atunci și a noastră merge pentru că veți consuma materie primă.

Pentru mai multe informații accesați site-ul www.hy-farm.com, unde puteți regăsi structurat mult mai multe detalii, iar pentru a intra în contact cu colegii noștrii accesați formularul de contact din interiorul site-ului sau ne puteti scrie pe paginile de Facebook, Instagram sau Linkedin. Asteptam cu nerăbdare să colaborăm!

× WhatsApp