Sistem Hidroponic Automatizat

COD: 101010101401044554655

Sistemul hidroponic automatizat reprezintă un element important din pachetul de franciză, care are rolul principal de a susține și a crește microplantele în cel mai corect mod, astfel încât produsul final, pe care tu îl vei avea, să fie de cea mai înaltă calitate.

Citește mai mult >>

Preț: 5.355€

Descriere

Sistem hidroponic automatizat: reprezintă un element important din pachetul de franciză, care are rolul principal de a susține și a crește microplantele în cel mai corect mod, astfel încât produsul final, pe care tu îl vei avea, să fie de cea mai înaltă calitate. Totodată acesta eficientizează procesul de cereștere al microplantelor și reduce din munca fizică și din timpul tău alocat pentru această activitate, oferindu-ți astfel parte de timp liber pe care să îl dedici altor activități sau chiar relaxării. Echipamentul este conceput din materiale premium, comandate de la furnizori de top din toată lumea, astfel încât modul de utilizare al sistemului și procesul de producție să fie unul la îndemâna oricui. Fiind un sistem hidroponic vertical, acesta ocupă foarte puțin spațiu și face posibilitatea de a începe acest business în spații foarte mici, cum ar fi o cameră dintr-un apartament, un dressing sau chiar și un mic garaj. În componența echipamentului intră:

  1. Accesorii și materiale care ajută la creșterea microplantelor (pulverizator, sită, raft de germinare, bazin pentru alimentarea cu apă, prize programabile, pompă de apă, fertilizator, tăvi de creștere, furtune, distribuitor, led-uri, ventilatoare, termo-hidro-metru, găletușe de hidratare )
  2. Materie primă și alte materiale utile pentru livrarea produsului final (5 sortimente de semințe, substrat 1000 buc., cutii Hy-Farm de livrare, caserole 1000 buc.).
Add Your Heading Text Here

Related Products

Customer Reviews

5/5

“A review from a customer who benefited from your product. Reviews can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.”

5/5

“A review from a customer who benefited from your product. Reviews can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.”

Join Our Newsletter

× WhatsApp