Un business sustenabil

Produse și servicii
Hy-Farm Microgreens

Hy-Farm Microgreens pune la dispoziție o serie de produse și de servicii special gândite pentru producția și vânzarea microplantelor, făcând posibilă dezvoltarea afecerii producătorilor.

Sistem Hidroponic Automatizat

Preț: 5.355€ (TVA inclus)

Sistemul hidroponic automatizat reprezintă un element important din pachetul de franciză, care are rolul principal de a susține și a crește microplantele în cel mai corect mod, astfel încât produsul final, pe care tu îl vei avea, să fie de cea mai înaltă calitate.

Consiliere

Preț: 595€/lună (TVA inclus)

Ai posibilitatea de a comunica constant cu echipa Hy-Farm, pentru un feedback real și concis, care să poată te ducă la o dezvoltare mai rapidă și mai corectă a afacerii și totodată de a reuși să faci o recuperare a investiției în cel mai scurt timp.

Sesiuni de instruire

Preț: 3.000€ (TVA inclus)

Poate cea mai de preț componentă din pachetul de franciză oferit, sesiunile de instruire reprezintă toți pașii și toată informația pe care trebuie să le știi ca și partener Hy-Farm, pentru a avea siguranța că pășești cu dreptul în dezvoltarea acestui business.

Pachet digital

Preț: 1.785€ (TVA inclus)

Prezența în mediul online este un avantaj de care orice business ar trebui să se folosească. Prin pachetul digital noi îți vom crea o imagine publică prin care vei reuși, în primul rând, să îți mărești portofoliul de clienți, mai apoi poți influența publicul larg, educându-l.

Transport echipament

Preț: 500€ - 1500€ (TVA inclus)

Pentru livrarea pachetului fizic este organizat un transport cu o firmă specializată de livrări deoarece produsele livrate vor fi transportate pe un palet. În general prețul unui transport de acest fel este în jur de 500 - 1500€.

Aplicație Hy-Farm

Preț: 59,5€/an (TVA inclus)

Această aplicație este un mare upgrade adus pentru partenerii noștrii, pentru a reuși să cultive microplante într-un mod cât mai corect, pentru a nu omite nici un pas din procesul de producție cât și de livrare și totodată este un uriaș suport pentru organizarea logistică.

Află mai multe
și despre pachetele noastre de franciză

× WhatsApp